Commissies zijn een belangrijk onderdeel van een studievereniging. Zij helpen mee te denken met verschillende onderwerpen en houden de studievereniging draaiend. Studievereniging BSKA heeft de volgende commissies:

Activiteitencommissie
De activiteiten commissie helpt het bestuur ieder jaar met het organiseren van verschillende activiteiten. Denk aan maandelijkse borrels, interessante debatten, avontuurlijke studiereisjes, feestelijke kerstgala’s en nog veel meer!

Dit jaar bestaat de activiteiten commissie uit de volgende personen:

Studiereis commissie
Ieder jaar organiseert BSKA studiereisjes. De studiereis commissie zorgt ervoor dat deze reisjes gezellig, avontuurlijk en vlekkeloos verlopen!

Dit jaar bestaat de studiereis commissie uit de volgende personen:

Congres commissie
Jaarlijks organiseert BSKA een congres. Met spannende debatten en interessante gastsprekers zorgt de congres commissie ervoor dat iedereen kan genieten van een mooi congres.

Dit jaar bestaat de congres commissie uit de volgende personen:

Kas commissie
Binnen een vereniging gaat er veel geld heen en weer. Om te zorgen dat hier geen gekke dingen mee gebeuren is er natuurlijk de penningmeester. Om alles goed te kunnen controleren is er ook een kasco die de penningmeester hierbij ondersteunt en namens de leden alles goed in de gaten houdt.

Dit jaar bestaat de kas commissie uit de volgende personen:

 

BSKAcadamy
BSKA helpt alle leden met hun studie. Dit doen ze door middel van BSKAcademy. BSKAcademy zorgt voor handige samenvattingen en informatieve tentamen trainingen.

Dit jaar bestaat BSKAcadamy uit de volgende personen:

 
 

BSKAlumni commissie
Sinds kort is er de mogelijkheid voor oud-leden om een Alumni lidmaatschap aan te vragen. Om te zorgen dat deze leden ook betrokken blijven en zich verbonden voelen bij de vereniging is er de BSKAlumni-commissie