Studievereniging BSKA heeft de volgende commissies, momenteel zijn wij nog opzoek naar nieuwe commissieleden. De vacature hiervoor komt z.s.m. online. Mocht je nu al geïnteresseerd zijn kan je contact met ons opnemen via het contactformulier

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie helpt het bestuur ieder jaar met het organiseren van de leukste activiteiten. Dit loopt uiteen van tripjes naar Den Haag tot een liftwedstrijd, of een super relaxte boottocht.

Studiereiscommissie
Ieder jaar organiseert BSKA een studiereis. De studiereiscommissie zorgt ieder jaar dat deze reis onvergetelijk is.

Congrescommissie
Een congres klinkt misschien een beetje saai. Maar bij BSKA maken we alles leuk. Ook het jaarlijkse congres is iedere keer weer een succes. Met spannende debatten en interessante gastsprekers zorgt de congrescommissie ieder jaar weer dat iedereen kan genieten van een leuk en interessant congres.

Kascommissie
Binnen een vereniging gaat er veel geld heen en weer. Om te zorgen dat hier geen gekke dingen mee gebeuren is er natuurlijk de penningmeester. Alleen om alles echt goed te kunnen controleren is er ook een kascommissie die alles namens de leden goed in de gaten houd.

BSKAcedamy
De BSKAcedamy helpt alle leden met de studie. Dit doen ze door leuke en leerzame activiteiten neer te zetten zoals een tentamentraining. Ook zorgen ze dat de samenvattingen die vanuit BSKA naar alle leden worden verstuurd zo goed mogelijk zijn.

BSKAlumni-commissie
Sinds kort is er de mogelijkheid voor oud-leden om een Alumnilidmaatschap aan te vragen. Om te zorgen dat deze leden ook betrokken blijven en zich verbonden voelen bij de vereniging is er de BSKAlumni-commissie