Inzamelingsactie voedselbank

Inzamelingsactie voedselbank

Deze maand zijn wij een inzamelingsactie gestart voor de voedselbank Amsterdam. Mede door de coronacrisis is het voor vele mensen moeilijk om nog (financieel) rond te komen. Ook de voedselbank merkt dit, er zijn namelijk sinds de komst van de coronacrisis meer dan 1000 klanten bij gekomen. De voedselbank Amsterdam helpt mensen door ze van voedselpakketten te voorzien. Deze actie is opgezet omdat wij ons steentje willen bijdrage en willen zorgen dat iedereen met de feestdagen een maaltijd op tafel heeft. Wij zouden jullie willen vragen om een bedrag te doneren via tikkie. Je kunt kiezen uit 2 euro, 5 euro, 10 euro of je kunt zelf een bedrag invoeren. De linkjes van tikkie staan hieronder!


De actie loopt van 7 december 2020 tot en met 20 december (23:59) 2020. Hierna zal het geld worden geteld (samen met de kascommissie en opleidingsmanager Steven Jongeman) en het bedrag over worden gemaakt namens Studievereniging BSKA. Ook zouden we je willen vragen om dit bericht te verspreiden naar vrienden/familie/collega’s en andere, zodat we een mooi bedrag kunnen ophalen!


Heb je nog vragen of wil je iets anders bespreken hierover? Neem contact op met iemand van het bestuur of mail naar info@bska.nl


(Het bestuur zal zelf ook een bedrag doneren, dit doen we uiteraard niet met het geld van de leden maar uit eigen zak)

https://linktr.ee/BSKA

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.