Met BSKA naar DWDD

Volgende week dinsdag (3 december) gaan we met BSKA naar DWDD! Samen met een groep BSKA’ers zullen we in de studio live de opnames meemaken. Als je meegaat word je om 17:45 verwacht bij het MediaCafé Amsterdam bij de Westergasfabriek. Hiervoor moet je je wel even aanmelden (kan tot 26 november 23:59)!
https://forms.gle/ZuuAYrX2gbeqZL7Y9

BSKA viert feest!

Zoals jullie weten was BSKA deze maand jarig! Om dat te vieren delen we donderdag tussen 16:00 en 17:00 taart uit op de elfde. Vervolgens gaan we natuurlijk naar Fest waar alle leden een gratis drankje (bier, wijn of fris) krijgen van BSKA.

Voorstelrondje: Jonah Haringa

Beste leden van BSKA,

Laat ik mijzelf even voorstellen! Mijn naam is Jonah Haringa, derdejaars student en (bijna 20, even feliciteren op 2 december) ben 19 jaar oud. Sinds 20 november ben ik de vervanger van Mark als secretaris binnen het BSKA bestuur. Ik zie deze functie als een enorm mooie en leuke uitdaging en ga deze heel erg graag aan.

BSKA is een vereniging die na ruim twee jaar een mooi plekje in mijn hart heeft. Vanaf het begin van mijn opleiding heeft de vereniging mij enorm geholpen in het maken van vrienden, het verbreden van mijn netwerk en het vergroten van mijn studiesucces. Dit zijn ook de pijlers waar ik mij het komende jaar ongelofelijk voor ga inzetten, zodat ik mijn BSKA gevoel kan delen met iedereen!

Nu nog even beantwoorden wie Jonah Haringa nou echt is. In mijn vrije tijd ben ik een groot voetbalfanaat, kijk ik wedstrijden van het Nederlands Elftal en Telstar, maar ben ik vooral iemand met een heel groot Ajax-hart. Daarnaast luister ik heel erg graag naar muziek en in het bijzonder naar Queen! Wil je dus een goed gesprek met mij? Dan is Freddie Mercury of gewoon Queen een heel goed onderwerp om mee te beginnen haha!

Ik kijk uit naar het komende jaar en hoop met zoveel mogelijk van jullie in contact te komen!
Jonah Haringa
“I’ll face it with a grin, I’m never giving in, on with the show”