Nieuwsbrief September

Gisteravond is de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar verzonden 💯

Heb je deze niet ontvangen maar ben je wel lid 😲 (of wil je nog lid worden)? Stuur dan een berichtje naar info@bska.nl

Mocht je de nieuwsbrief niet kunnen openen of per ongeluk hebben
weggegooid. Neem dan een kijkje op onze website en vind zo de nieuwsbrief terug 😎 -> http://www.bska.nl/nieuwsbrieven/

BSKA zoekt jou

BSKA groeit 💯 en daarom hebben we veel mensen nodig die zich willen inzetten voor BSKA in een commissie . Heb je nog niet gesolliciteerd? Kijk dan snel welke commissie(‘s) jij het leukst vind op http://www.bska.nl/commissies/ en solliciteer daarna direct door je CV en commisie(‘s) naar keuze naar info@bska.nl te mailen 💪

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Tweedejaars introductieborrel

Beste tweedejaars studenten bestuurskunde.

Vandaag is natuurlijk de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar. Om dit schooljaar goed te kunnnen starten, mogen wij vanmiddag een borrel voor jullie (ook (nog) niet leden uit het tweede leerjaar) organiseren.
Dus kom na jullie introductiedag lekker naar Fest voor wat gratis drank en een goed begin van het nieuwe schooljaar!

Tot straks!

Voorstelrondje: Friso Datema

Zoals beloofd hebben we nog één laatste voorstelrondje. Dit keer is het Friso Datema die zich mag voorstellen:

Beste mensen van het goede leven,

Ondertussen is het alweer vrijdag en bijna tijd om van het weekend te gaan genieten. Maar eerst heb ik de eer om mijzelf nog voor te stellen. Ik ben Friso Datema en dit jaar aangesteld als algemeen bestuurslid van de leukste studievereniging die er is. Als algemeen bestuurslid zal ik mijn vooral focussen op het promoten van de studievereniging. Dit zal voornamelijk gebeuren via Facebook, Instagram en de (vernieuwde) website.

Mijn doel voor dit jaar is om zowel online als offline een fantastische vereniging te hebben. Om dit te bewerkstelligen heb ik in de vakantie hard gewerkt om de website af te maken. Het vorige bestuur was al begonnen met het maken van een gesloten omgeving voor leden. Die is nu eindelijk af en klaar voor gebruik. Hoewel er nu nog niet veel opstaat zal deze speciale community omgeving dit jaar flink uitgebreid worden.

Nu nog even terug naar de vraag: wie ben ik? Ik ben 19 jaar en na Havo in 1 keer gehaald te hebben ben ik gelijk naar het HBO gegaan. Ik ga nu dus ook mijn derde jaar in. Ik begin dit jaar met mijn minor video en televisie. Buiten BSK(A) doe ik nog aan scouting (en nee dat is niet alleen koekjes verkopen en omaatjes helpen oversteken) en ben ik lid van Volt.

Wil je nog meer weten? Stel dan je vraag via Facebook of Instagram.
En dan voor nu: geniet van het weekend en tot snel.

Groetjes,
Friso

BSKA zoekt Commissieleden

Gister was een zeer geslaagde borrel. Veel mensen zijn lid geworden en hebben zich aangemeld voor het introductieweekend (Alle plekken zijn bijna bezet, dus als je interesse hebt meld je snel aan!). Best veel mensen al aangegeven dat ze graag bij een commissie willen, maar we zijn nog steeds op zoek naar versterking.

Er zijn in totaal 7 commissies waarvoor je kan solliciteren:
De activiteitencommissie, de studiereiscommissie, de congrescommissie, de kascommissie, de BSKAcadamy, de BSKAlumni-commissie en de sollicitatiecommissie. (Meer informatie vind je op http://www.bska.nl/commissies/ )

Solliciteren kan via info@bska.nl door je cv en je commissie voorkeur(en) op te sturen.

Als je bij het aanmeldformulier al hebt aangegeven dat je misschien in een commissie wil hoef je geen mailtje te sturen, maar nemen wij contact op met jou!

Voorstelrondje: Sabine Bruijne

We hebben nog 2 bestuursleden te gaan. Vandaag is het de beurt aan Sabine Bruijne, morgen zal Friso Datema zich aan jullie voorstellen. Maar eerst dus Sabine:
Hi BSKA’ers,
Mijn naam is Sabine Bruijne en ik ben tweedejaars student van de opleiding Bestuurdkunde. Aankomend jaar zal ik de rol van penningmeester op mij nemen in het BSKA bestuur.
Ik zet mij in voor de studieverening omdat ik het belangrijk vind dat iedereen met plezier naar school gaat en zich thuis voelt op de opleiding. Voor mij persoonlijk heeft BSKA daar een groot deel van uitgemaakt.
Dit jaar wil ik mij graag inzetten voor de binding tussen verschillende leerjaren zodat iedereen zijn netwerk kan vergroten. Dit gaan we gaan doen door middel van leuke activiteiten, reizen en de wel bekende borrels.
Het spreekt voor zich dat ik de gehele financiën van de studievereniging op mij neem.
Ik ben ontzettend blij en trots onderdeel uit te mogen maken van het bestuur van BSKA, mede omdat deze studievereniging het studeren voor mij zoveel leuker heeft gemaakt.
Ik hoop jullie snel te zien op één van de activiteiten.
Tot snel!
Sabine

Aanmelden introductieweekend

Beste eerstejaars,


Wij hopen dat jullie hebben genoten van de introductieweek en lid zijn geworden van BSKA. Voor alle nieuwe leden hebben wij een super leuk introductieweekend in de aanbieding😲


Van 4 oktober t/m 6 oktober willen wij met jullie naar het plezante Antwerpen 🇧🇪 Wij zullen drie onvergetelijke dagen organiseren vol met activiteiten, lekker eten en natuurlijk een borrel ❤️


Schrijf je snel in via de link, want vol is vol!

https://forms.gle/kzSmQagZw8Yg3Qpj7

Voorstelrondje: Mark Ockhuijsen

Iets later dan Tamara en Elijah mag nu Mark Ockhuijsen zich aan jullie voorstellen. Hij zal dit jaar fungeren als secretaris. Hier zijn stukje voor jullie:

De afgelopen jaren bestonden voor mij uit pieken en dalen. Na een lange zoektocht ben ik vorig jaar begonnen met de studie Bestuurskunde. Ik ben inmiddels 24. Enerzijds kun je zeggen dat ik zes jaar studievertraging heb opgelopen, anderzijds kun je zeggen dat het mij heeft gevormd als persoon. De inzichten die ik in deze tijd heb opgedaan gebruik ik om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ik ben competitief, perfectionistisch, analytisch, filosofisch en empathisch ingesteld. Mijn interesses zijn zeer uiteenlopend. Ik houd ervan om diep over dingen na te denken, maar ook om lekker te socializen.

Als secretaris van BSKA ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de communicatie naar de leden, via e-mail en WhatsApp. Middels deze vormen houd ik je dus op de hoogte van tentamentrainingen, samenvattingen, borrels, studiereizen en overige leerzame en verbindende activiteiten. Tevens kun je mij bereiken voor vragen, feedback en suggesties voor BSKA zelf. Wij zijn er voor de leden, dus wij horen graag wat jullie willen en belangrijk vinden in een studievereniging. Proost!

Mark “de raver”