Home

Informatie introweekend en BSKA activiteiten

Lieve leden, helaas hebben wij niet zulk leuk nieuws. Omtrent de stijgende corona besmettingen en aangescherpte maatregelen hebben wij als bestuur de moeilijke beslissing genomen om geen introweekend te organiseren. We hebben naar veel alternatieven gekeken en geprobeerd iets leuks te organiseren wat ook corona-proof was maar met de recent aangekondigde nieuwe maatregelen gaat dit helaas echt niet lukken. Zodra alles wat minder streng is of corona misschien wel weg is (fingers crossed🤞🏻) zullen wij opnieuw kijken naar de optie voor een introweekend of een alternatief daarvoor.

Ook moeten wij mededelen dat de Mooi Mokum borrel van oktober niet door kan gaan. Ook dit vinden wij erg jammer maar helaas is het even niet anders. De andere activiteiten die op de agenda staan gaan vooralsnog door, maar ook die zullen wij dagelijks evalueren omtrent de corona-maatregelen.

Wij hopen op jullie begrip. Houd de moed erin en vergeet niet met elkaar in contact te blijven. Zo blijven we elkaar steunen in deze tijd. Voor verdere vragen kan er contact worden opgenomen met één van ons of je kunt een dm sturen via de instagram.

Liefs, Megan, Roel, Menno, Kim en Freya

💙❤️💛

BSKA Fest Borrel

Het is eindelijk zo ver, de eerste officiële BSKA Fest borrel van het jaar is een feit! Aankomende donderdag, 24 september om 5 uur, is er een borrel bij cafe Fest. Uiteraard moet je je inschrijven via een formulier die maandag om 20:00 online komt. Wees er snel bij want er zijn maar 35 plekken beschikbaar en vol = vol!

(In tegenstelling tot de vorige borrel heb je pas een plekje bemachtigt als je van ons bericht krijgt, let dus goed op je app en mail)

Solliciteer nu voor de commissies!

Wil jij bij een commissie? Spannende studiereisjes organiseren, meedenken over gezellige activiteiten, het jaarlijkse congres organiseren, een tentamentraining geven of de penningmeester ondersteunen met de financiën? Solliciteer dan nu!

Stuur je cv en een korte motivatie (die je kan toelichten in het gesprek) naar info@bska.nl! Je kunt solliciteren t/m vrijdag 18 september 2020!

BSKA eindborrel

YES het is weer zover. We kunnen nog een borrel organiseren. Aanstaande donderdag 9 juli organiseert BSKA een afsluitende borrel van studiejaar 19-20. Dit doen wij om 19:00 ’s avonds bij Café Fest. De enige voorwaarde is dat je je inschrijft omdat Fest precies wil weten wie en hoeveel mensen er komen. Als je je niet inschrijft kan je niet komen. De inschrijving gaat morgen (zondag 5 juli) om 17:00 open en eindigt dinsdag (7 juli) om 16:00. Het eerste drankje is gratis en wij zijn er naar uit om jullie in het echt weer te zien!
Liefs,
Het bestuur.
(formulier om je aan te melden wordt z.s.m. gedeeld)

Insta live met de nieuwe voorzitter!

Vorige week is het nieuwe bestuur officieel goedgekeurd door de algemene vergadering. Vanmiddag om 17:00 stelt de nieuwe voorzitter zich voor op Instagram. Heb jij nog vragen voor de nieuwe voorzitter? Stel ze dan live om 17:00 op onze Instagram 💙❤️💛

Online borrel

Donderdag 28 mei is het eindelijk weer zover! Normaal organiseren wij dan natuurlijk een heerlijke borrel in Fest. Omdat dit helaas niet kan, wordt de borrel verplaatst naar jouw huis! Doe online mee, en kom weer gezellig in contact met alle andere leden!