Quick start guide: Pubquiz

Quick start guide: Pubquiz

Beste BSKA’er,

Het is bijna pubquiz time! Hierbij een quick start guide over hoe je mee kan doen. Het handigst is om twee google chrome vensters te openen. 

In het eerste venster ga je naar: https://meet.google.com/nub-egfz-zoo. Hier moet je eerst toestemming voor het gebruik van je camera en microfoon geven (deze heb je vervolgens niet nodig). Je kan namelijk je microfoon en camera uitzetten via de volgende 2 knoppen. Wij vragen jullie ook om dit te doen!

Vervolgens kan je je naam invullen en een deelname verzoek indienen. Vanaf 18:45 worden deze geaccepteerd door iemand van BSKA. Nepnamen zullen zoveel mogelijk gefilterd worden. Gebruik dus je echte voornaam. Zo weten we ook wie wie is 😀

Als je verzoek is geaccepteerd kom je in het volgende scherm:

Hier gelden een aantal regels:

  • De chat is open voor alles en iedereen. Hou het wel rustig en ga niet spammen
  • Je gebruikt je microfoon niet tijdens de quiz. Voor de quiz, tijdens de pauze en erna mag je natuurlijk praten wat je wilt. 
  • Mocht je consequent blijven spammen, erdoorheen praten o.i.d. hebben wij (en gelukkig ook alleen wij) de mogelijkheid om je uit de Google Meets te gooien. Maar zullen we er met z’n allen voor zorgen dat dat niet nodig is :)?

Ondertussen kan je in het tweede venster naar kahoot.it. Dit is het programma waar wij de pubquiz mee gaan houden. Als je op deze pagina komt word er gevraagd om een gamepin. Deze komt vlak voor de pubquiz in de Google Meets. Je begin opstelling ziet er dus zo uit:

Denk erom dat je deze vensters niet per ongeluk weg klikt.

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd een berichtje sturen naar Friso (06-13545899).

Tot donderdag!

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.