Samenvattingen en tentamentrainingen

Samenvattingen en tentamentrainingen

Zoals jullie weten levert BSKA ook samenvattingen en tentamentrainingen voor onze leden. Omdat deze week de laatste lesweek is worden de laatste puntjes op de i gezet van de samenvattingen. In de loop van de week zullen de samenvattingen op de site geplaatst worden. Om bij de samenvattingen te komen moet je als je dat nog niet hebt gedaan eerst inloggegevens aanvragen via bska.nl. Zodra je die hebt aangevraagd worden ze goedgekeurd en heb je toegang tot de samenvattingen!


Ook de tentamentrainingen zijn gepland. Door de recent aangekondigde coronamaatregelen zullen de tentamentrainingen online plaatsvinden. Om de tentamentrainingen bij te wonen dien je je aan te melden via de link in bio. De tentamentrainingen vinden plaats op de volgende data:


Bestuurskunde 1 (voor leerjaar 1): dinsdag 27 oktober om 18:30 uur Bestuurskunde 2 (voor leerjaar 2): maandag 26 oktober om 18:30 uur Bedrijfsmanagement (voor leerjaar 4): vrijdag 30 oktober om 18:30 uur


Let op! Om te tentamentrainingen te mogen bijwonen en toegang te krijgen tot de samenvattingen moet je lid van BSKA zijn. Ben je dit niet? Dat kan je heel gemakkelijk worden door je aan te melden via het kopje “aanmelden” op de site bska.nl!

linktr.ee/BSKA

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.