Vacature Raad van Toezicht

Vacature Raad van Toezicht

BSKA is op zoek naar enthousiaste leden die plaats zullen nemen in de Raad van Toezicht van onze vereniging. De Raad van Toezicht is het orgaan dat controle uitvoert op het bestuur. Tijdens de vorige ALV in oktober is een motie aangenomen die de Raad van Toezicht in het leven heeft geroepen.

Wij zijn op zoek naar minimaal drie tot maximaal vijf leden die graag deel willen uitmaken van de Raad van Toezicht. Dit is de kans om je als lid op een hoger niveau in te zetten voor de vereniging door actief als Raad van Toezicht het bestuur te controleren.

Je kan daarbij denken aan het recht hebben om bestuursvergaderingen bij te wonen, het bestuur opdracht te geven om een ALV bijeen te roepen binnen 30 kalenderdagen en met hen minimaal één keer per kwartaal in gesprek te gaan om onze leden nog meer transparantie en openheid van zaken te bieden.

Interesse gekregen in deze functie? We zien je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren kan tot en met vrijdag 30 november 2018 middels een e-mail naar sollicitatiecommissie@bska.nl met je motivatie en CV. Voor verdere informatie en/of vragen kan je altijd mailen naar het bovenstaande e-mailadres.


Bestuur BSKA
Bestuur BSKA

Reacties zijn gesloten.