Voorstelrondje: Friso Datema

Voorstelrondje: Friso Datema

Zoals beloofd hebben we nog één laatste voorstelrondje. Dit keer is het Friso Datema die zich mag voorstellen:

Beste mensen van het goede leven,

Ondertussen is het alweer vrijdag en bijna tijd om van het weekend te gaan genieten. Maar eerst heb ik de eer om mijzelf nog voor te stellen. Ik ben Friso Datema en dit jaar aangesteld als algemeen bestuurslid van de leukste studievereniging die er is. Als algemeen bestuurslid zal ik mijn vooral focussen op het promoten van de studievereniging. Dit zal voornamelijk gebeuren via Facebook, Instagram en de (vernieuwde) website.

Mijn doel voor dit jaar is om zowel online als offline een fantastische vereniging te hebben. Om dit te bewerkstelligen heb ik in de vakantie hard gewerkt om de website af te maken. Het vorige bestuur was al begonnen met het maken van een gesloten omgeving voor leden. Die is nu eindelijk af en klaar voor gebruik. Hoewel er nu nog niet veel opstaat zal deze speciale community omgeving dit jaar flink uitgebreid worden.

Nu nog even terug naar de vraag: wie ben ik? Ik ben 19 jaar en na Havo in 1 keer gehaald te hebben ben ik gelijk naar het HBO gegaan. Ik ga nu dus ook mijn derde jaar in. Ik begin dit jaar met mijn minor video en televisie. Buiten BSK(A) doe ik nog aan scouting (en nee dat is niet alleen koekjes verkopen en omaatjes helpen oversteken) en ben ik lid van Volt.

Wil je nog meer weten? Stel dan je vraag via Facebook of Instagram.
En dan voor nu: geniet van het weekend en tot snel.

Groetjes,
Friso

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.