Voorstelrondje: Mark Ockhuijsen

Voorstelrondje: Mark Ockhuijsen

Iets later dan Tamara en Elijah mag nu Mark Ockhuijsen zich aan jullie voorstellen. Hij zal dit jaar fungeren als secretaris. Hier zijn stukje voor jullie:

De afgelopen jaren bestonden voor mij uit pieken en dalen. Na een lange zoektocht ben ik vorig jaar begonnen met de studie Bestuurskunde. Ik ben inmiddels 24. Enerzijds kun je zeggen dat ik zes jaar studievertraging heb opgelopen, anderzijds kun je zeggen dat het mij heeft gevormd als persoon. De inzichten die ik in deze tijd heb opgedaan gebruik ik om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ik ben competitief, perfectionistisch, analytisch, filosofisch en empathisch ingesteld. Mijn interesses zijn zeer uiteenlopend. Ik houd ervan om diep over dingen na te denken, maar ook om lekker te socializen.

Als secretaris van BSKA ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de communicatie naar de leden, via e-mail en WhatsApp. Middels deze vormen houd ik je dus op de hoogte van tentamentrainingen, samenvattingen, borrels, studiereizen en overige leerzame en verbindende activiteiten. Tevens kun je mij bereiken voor vragen, feedback en suggesties voor BSKA zelf. Wij zijn er voor de leden, dus wij horen graag wat jullie willen en belangrijk vinden in een studievereniging. Proost!

Mark “de raver”

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.