Studievereniging BSKA is de studievereniging van de opleiding bestuurskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Wij bieden onze leden naast het reguliere onderwijsprogramma diverse voordelen. BSKA is in 2013 opgericht, en is sindsdien een gevestigde naam binnen de opleiding geworden. Als lid van BSKA geniet je onder andere van;

– Gratis samenvattingen van studiemateriaal

– Een onvergetelijke studiereis
– Uitstapjes naar Den Haag en andere steden
– Debattraining en tentamenvoorbereiding
– Borrels & feesten
– Gratis BBQ of diner
– Gratis lezingen en een BSKA-congres
– Mogelijke deelname aan commissies
De studievereniging zal je, door bovenstaande punten te verwezenlijken, helpen om meer uit je studie te halen. Dit doen wij onder andere door studiegerelateerde activiteiten te organiseren. Onze speerpunten hierbij zijn:
  • Netwerkvergrotend
  • Verbindend
  • Studieondersteunend
Met deze gedachte organiseren wij onze activiteiten en leveren we een bijdrage voor de bestuurskundestudent. Naast de educatieve activiteiten streven wij ernaar om minimaal één borrel per maand te organiseren. Onze after-tentamenborrels zijn daarin niet meegerekend. Net zoals vorig jaar organiseren wij een jaarlijks HBO-bestuurskundecongres, en zijn wij mede-organisator van de introductieweek voor de eerstejaars studenten.
Wij zijn een studievereniging en dat betekent dat wij altijd open staan voor nieuwe ideeën, suggesties en/of samenwerkingen!