Informatie introweekend en BSKA activiteiten

Informatie introweekend en BSKA activiteiten

Lieve leden, helaas hebben wij niet zulk leuk nieuws. Omtrent de stijgende corona besmettingen en aangescherpte maatregelen hebben wij als bestuur de moeilijke beslissing genomen om geen introweekend te organiseren. We hebben naar veel alternatieven gekeken en geprobeerd iets leuks te organiseren wat ook corona-proof was maar met de recent aangekondigde nieuwe maatregelen gaat dit helaas echt niet lukken. Zodra alles wat minder streng is of corona misschien wel weg is (fingers crossed🤞🏻) zullen wij opnieuw kijken naar de optie voor een introweekend of een alternatief daarvoor.

Ook moeten wij mededelen dat de Mooi Mokum borrel van oktober niet door kan gaan. Ook dit vinden wij erg jammer maar helaas is het even niet anders. De andere activiteiten die op de agenda staan gaan vooralsnog door, maar ook die zullen wij dagelijks evalueren omtrent de corona-maatregelen.

Wij hopen op jullie begrip. Houd de moed erin en vergeet niet met elkaar in contact te blijven. Zo blijven we elkaar steunen in deze tijd. Voor verdere vragen kan er contact worden opgenomen met één van ons of je kunt een dm sturen via de instagram.

Liefs, Megan, Roel, Menno, Kim en Freya

💙❤️💛

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.