BSKA bestaat 7 jaar!

Het is 7 jaar geleden dat BSKA is opgericht. Dit betekent al 7 jaar te gekke activiteiten en super veel gezelligheid. Daarvoor willen wij iedereen bedanken! En hopen wij natuurlijk dat er nog vele jaren vol gezelligheid mogen volgen.

Aco form

BSKA organiseert elk jaar diverse activiteiten. Wij proberen altijd een breed scala aan activiteiten aan te bieden. Van een avond naar Pauw tot een super relaxte boottocht. Ook proberen we natuurlijk de activiteiten aan te passen aan jullie! Want wat willen jullie dit jaar allemaal nog doen met BSKA? Geef het hier (https://forms.gle/hWcaBtVwGumckz5K9) aan, zodat wij onze activiteiten nog beter kunnen maken!

Kerstgala – Kaartverkoop 11 november 18:00!

Het is weer zover! Ook dit jaar organiseert BSKA samen met andere studieverenigingen een te gek kerstgala 🎅. Dit keer met het thema: Black Tie with a touch of gold. Maar voordat jij je beste pak/jurk kan showen 💃, moet je wel even een kaartje kopen. De kaartverkoop start al aankomende maandag (11 november dus!) om 18:00 al. Zorg dat je klaar zit want het zal weer druk zijn!

Uitnodiging AV 20 november 2019

Woensdag 20 november is de eerste algemene vergadering van dit studiejaar. Alle leden zijn hier van harte welkom, en wij zullen dus ook iedereen van pizza en drinken voorzien. De allereerste stukken voor deze vergadering staan al online en zijn hier terug te vinden: http://www.bska.nl/av-20-november-2019/
Tot dan!💙❤️💛

BSKA november borrel

Het begint weer kouder te worden, kom daarom 28 november lekker gezellig opwarmen in het mooie Fest. Onder het genot van een lekker drankje zullen we de maand weer nabespreken. Wij hebben er weer zin in!

Oktober borrel

Vlak voordat de tentamenstress losbarst nog even gezellig borrelen in Fest? Dat kan! BSKA organiseert 31 oktober een superleuke borrel. Wil je nog meer goed nieuws? Cafe Fest organiseert tijdens onze borrel de Bloody Halloween Party (met onder andere Bloedbier en suikerSPIN) en zoals elke laatste donderdag BACO donderdag.

Als wij je nu niet overtuigd hebben om even langs te komen weten wij het ook niet meer!