Update Coronavirus

Update Coronavirus

Beste en lieve BSKA’ers,

Zoals jullie misschien al dachten, zal ook BSKA de komende tijd rekening moeten houden met het Coronavirus. Voor ons als vereniging betekent dit een aantal dingen.

Ten eerste zal de borrel van 26 maart niet doorgaan. Voorlopig gaat de borrel in April nog wel door! Hiervan is de datum nog niet bekend want die mogen jullie kiezen: https://forms.gle/MRkhJ7oAPdcRSDbT7

Daarnaast zal de tentamentraining recht vooralsnog wel doorgaan. Dit wordt echter geen fysieke bijeenkomst zoals jullie van ons gewend zijn. De training zal online gegeven worden. Wij gaan nog kijken wat hier de beste manier voor is. En zullen jullie hierover dan ook op de hoogte houden. Ook over de tentamentraining Sociologie krijgen jullie later meer informatie.

Daarnaast zullen wij, natuurlijk, extra paraat staan als jullie nog vragen hebben. Dit hoeft niet alleen over BSKA te gaan, maar kan natuurlijk ook over je minorkeuze, toetsen of gewoon een gezellig babbeltje over koetjes en kalfjes. Dit zijn namelijk tijden waarbij we een beetje extra op elkaar moeten letten. En jullie, onze lieve leden, kunnen altijd bij ons terecht als er iets, maar ook als er niets is.

Liefs,
Tamara, Elijah, Jonah, Sabine en Friso

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.