Voorstelrondje: Elijah Alvares

Voorstelrondje: Elijah Alvares

Gister hebben jullie uitgebreid kennis kunnen maken met Tamara. Nu is het tijd voor onze volgende topper, vice-voorzitter: Elijah Alvares 💪

Beste BSKA’ers,

Mijn naam is Elijah Alvares en ik ben een tweedejaarsstudent. Dit collegejaar zal ik de post van vicevoorzitter bezetten in het BSKA-bestuur. Ik heb gesolliciteerd op deze functie omdat ik mijn bestuurlijke ervaring in wil zetten om de processen binnen het bestuur en de vereniging te optimaliseren. Ik zal mij vooral bezighouden met het aansturen van de commissies en de coördinatie betreft de studenten uit het eerste en tweede jaar.

Aankomend jaar wil ik ook graag aan de slag om onze BSKAcademy weer nieuw leven in te blazen door middel van gastsprekers, lezingen en goed verzorgde tentamentrainingen.

Wat ik zo fijn vind aan onze studievereniging is dat we vaak enorm verschillen van mening, maar toch altijd een biertje met elkaar kunnen drinken. Dat zie ik als een kracht van BSKA ten opzichte van andere studieverenigingen en dat maakt ons dus bijzonder. Ik heb er zin in!

Soso lobi,
Elijah

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.