Voorstelrondje: Tamara Mohamed

Voorstelrondje: Tamara Mohamed

Deze week is het alweer zover. De meeste tweede-, derde- én vierdejaars studenten kunnen nog genieten van het heerlijke weer. Maar voor de eerstejaars staat de introductieweek voor de deur. Daarom introduceren wij deze week elke dag een ander bestuurslid.
We beginnen vandaag (natuurlijk) met de voorzitter Tamara Mohamed:

Hoi hoi!
Ik ben Tamara Mohamed en zal het komende jaar voorzitter van de beste studievereniging van Nederland, BSKA, zijn!
Mijn doel dit jaar is om BSKA een vereniging te maken voor iedere student. Hoewel we als studievereniging ons ook bezighouden met tentamentrainingen en samenvattingen, blijft gezelligheid voor mij altijd erg belangrijk. Daarom ga ik me dit jaar inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom gaat voelen in onze vereniging. De afgelopen jaren is de veringing uitgegroeid tot een enorm hechte groep, en dit wil ik zo alleen maar gaan voortzetten. In mijn vrije tijd hou ik van drankjes doen met vrienden (zoals te zien is op de foto), reizen en muziek luisteren. Daarnaast ben ik barista bij Starbucks, dus sta ik er altijd voor open kopje koffie ;).

Bestuur BSKA
BSKA

Reacties zijn gesloten.